Corona-tijd. ‘t Wijngaardhof … een kleinschalig gasthof.

Corona-tijd. ‘t Wijngaardhof … een kleinschalig gasthof.

Het leven is niet meer hetzelfde, nu covid-19 ons ‘opnieuw’ in zijn grip heeft. Daarover is iedereen het eens. En de pandemie is nog niet voorbij. Het zijn moeilijke tijden … voor iedereen.

Heb je nu nood aan rust, natuur en stilte om je hoofd te laten leeglopen? Kom je batterijen opladen in het prachtige Haspengouw. De natuur kleurt er nu groen, geel, oranje en rood. De herfst op z’n mooist!

Logeren op ‘t Wijngaardhof – het kan ook nu. Wij blijven geopend!

 

Een aantal superbe wandeltochten liggen op jou te wachten.

Ook al fietsend kan je Haspengouw beleven in het najaar.

‘t Wijngaardhof – al 30 jaar bewust een kleinschalig gasthof – is een ideaal logeeradresje om je ontdekkingstochten te starten. Weg van de massa. Er kunnen 6 tot maximum 8 personen logeren.

Hier geniet je van de rust en de authenticiteit op het hof.

Alle informatie over het vakantiehuisje en de gastenkamers vind je in de rubriek ‘Algemene informatie’ -> Kamers.

In/op de hoeve is er veel ruimte, en in het binnenhof kan je zelfs op 5m afstand van elkaar zitten. Social distancing verzekerd.

Het vakantiehuisje is een aparte eenheid, los van de gastenkamers. Logeren doe je dus in je eigen bubbel. Je zorgt zelf voor het ontbijt en een lunch/maaltijd.

In kamer Tijm en Lavendel kunnen samen maximum 4 personen logeren. De ontbijtruimte is groot: 35m². Na een stevig ontbijt ben je klaar om je wandeling of fietstocht aan te vatten. De restaurants en cafés zijn gesloten, maar geen nood … onderweg vind je mooie picknickplekjes. En ‘s avonds kan je op de hoeve rustig een afgehaald – of geleverd – gerechtje smullen. Je kan in de ontbijtruimte ook koffie en thee zetten. De gastvrouw bezorgt jou een lijst met restaurantjes in de buurt.

 

Beleef Haspengouw !

Beleef Limburg !