Corona-tijd. Vakantie in eigen land. Kleine voetafdruk. Kleinschalig gasthof.

Corona-tijd. Vakantie in eigen land. Kleine voetafdruk. Kleinschalig gasthof.

Het leven is niet meer hetzelfde, na covid-19. Daarover is bijna iedereen het eens. En de coronacrisis is nog niet voorbij.

Misschien heb je daarom nog niet beslist waar jij jouw vakantie dit jaar zal doorbrengen. Misschien heb je nu geen zin in overvolle populaire vakantieoorden. De vraag of je in het land van bestemming wel veilig kan logeren, speelt allicht ook door je hoofd. En wat als dat land opnieuw in lockdown wordt gezet?

Een vakantie in eigen land/in eigen provincie … is mogelijk dit jaar dé formule voor jou. Een staycation – zelfs dicht bij huis – kan boeiend zijn! Je gaat op zoek naar unieke belevenissen en plekken waarvoor je anders naar het buitenland zou reizen …

‘t Wijngaardhof – al 30 jaar bewust een kleinschalig gasthof – is een ideaal logeeradresje om je ontdekkingstochten te starten. Weg van de massa. Er kunnen 6 tot maximum 8 personen logeren.

Hier geniet je van de rust en de authenticiteit op het hof … en van het prachtige Haspengouwse landschap, en het historisch erfgoed.

Informatie over het vakantiehuisje en de gastenkamers vind je in de rubriek ‘Algemene informatie’ -> Kamers.

In/op de hoeve is er veel ruimte, en in het binnenhof kan je zelfs op 5m afstand van elkaar zitten, terwijl je geniet van de kleine dingen des levens … Want dat is wat de coronacrisis ons opnieuw heeft leren waarderen.

De natuur schept rust en ruimte. Hier kan je gegarandeerd je hoofd leegmaken en je batterijen weer opladen. En … je verkleint tegelijk jouw voetafdruk! Een staycation … ook het klimaat zal je dankbaar zijn.

–> Extra natuurbeleving op ‘t Wijngaardhof: zie rubriek ‘De boomhut’ … één kan worden met de natuur!

Beleef Haspengouw !

Beleef Limburg !