Locatie

De hoeve is gelegen in het centrum van het dorpje Gutschoven, een deelgemeente van Heers. Heers ligt ten zuiden van de driehoek Sint-Truiden - Hasselt - Tongeren. Je auto kan je parkeren op privaat terrein. De bus stopt aan de hoeve.

Op de hoeve vind je uitgebreid informatie over de streek, de provincie en de dichtbije historische steden als Tongeren (12km), Borgloon (4km), Sint-Truiden (12km), Hasselt (20km), Luik (25km), Maastricht (30km), Bokrijk (30km). Tevens liggen er stafkaarten en wandel- en fietsroutes ter inzage. Limburg is “het fietsparadijs” bij uitstek. Het fietsroutenetwerk passeert de hoeve

’t Wijngaardhof is gelegen

* op het fietsroutenetwerk tussen knooppunt 151 en 159
* op de monumentenroute van Heers die aansluit op de landschapsroute
* op 700m van de Vlaanderen fietsroute

Meegebrachte fietsen kunnen op de hoeve gestald worden.
Breng je je eigen fiets niet mee? Geen nood. Fietsen kan je huren. Surf naar www.fietsparadijslimburg.be. Daar vind je een antwoord op al je vragen i.v.m. fietsverhuur.

De omgeving van ’t Wijngaardhof is ook ideaal om te wandelen. Op enkele kilometer afstand liggen prachtige beschermende natuurgebieden (zie: www.natuurpuntheers.be). En in een straal van nauwelijks 5 km liggen drie clusters van superbe landschapswandelingen, uitgestippeld door het Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren.

ADRESGEGEVENS

Vakantiehoeve ‘t Wijngaardhof

Familie Derwael-De Clercq


Wijngaardstraat 1

3870 Gutschoven - Heers


Tel. +32(0)11 48 45 46

Tel GSM +32(0)473 23 90 14


e-mail: info@wijngaardhof.be

Bekijk onze galerij met foto's van onze hoeve en omgeving !