Foto Daniel Rys

Misschien speel je al lang met de idee om ooit eens te logeren in zo een stoere, authentieke vierkantshoeve, zo eentje met dikke muren en een grote poort, een schuur in vakwerk, plaveien in het binnenhof, brede eiken deuren, gezellig oud meubilair. Stel het niet uit: kom gewoon naar ’t Wijngaardhof, een huis met geschiedenis. Hier zetten Maryse en Jos al sinds 1990 de poort open voor hun gasten.

En ... nieuwsgierig waarom gasten zo graag naar 't Wijngaardhof komen? Klik hier.

't Wijngaardhof ligt in Gutschoven, een deelgemeente van Heers, midden in het hart van de prachtige fruitstreek. Een paradijs voor wandelaars en fietsers. Hoe mooi Haspengouw wel is, kwam volop tot uiting in de En-reeks Katarakt, die zich voor een belangrijk deel in Heers afspeelde, en in de VTM-reeks Zuidflank (wijnkasteel te Genoelselderen). Ook andere locaties liggen vlakbij. Borgloon bevindt zich op 5 km. Tongeren, de oudste stad van het land, ligt op 10 km, en ook Sint-Truiden en Hasselt zijn niet ver. Luik en Maastricht bereik je na 30 km.

Zeker te bezoeken: de historische tuinen van het befaamde kasteel van Hex, (op 6 km). De permanente ontsluiting van de kerk van Veulen met haar prachtig beschilderde plafond (op 2 km). De stroopfabriek en het doorkijkkerkje (gebouw van het jaar 2014) (op 5 km). Klooster van Colen (op 6 km).

Waan je even in het Toscane van het noorden. Klik hier.

We hebben een wandelarrangement uitgewerkt. Dit vind je terug in de rubriek eindeloos wandelen. Klik hier.

Restauratie Bakhuis - Onroerend Erfgoed. Klik hier.

Wil je bijzondere personen origineel verrassen: schenk een cadeaubon van 't Wijngaardhof.

Kleine seminars. Voor meer info: klik hier.   

't Wijngaardhof in de pers. Klik hier.

Praten. Verbondenheid. Klik hier.

Verhalen en memoires. Klik hier.

Mail ons en boekKlik hier om het verhaal achter
deze foto te lezen.

 foto Rudi Vanbeek


Foto Daniel Rys

    

  

 


seminars


Kom in juli kersen smullen...
vers van de boom!